Αμπελοκήπων 22, Σταυρούπολη 564 30

⛟ Δωρεάν μεταφορικά για άνω των 39 ευρώ!
⛟ Δωρεάν μεταφορικά απο 39€!

Προϊόντα για Μαμά και Παιδί Σταυρούπολη

Παραγγείλτε άμεσα online ή δια ζώσης

Προϊόντα για Μαμά και Παιδί Σταυρούπολη: Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στο SweetPharmacy

Στο SweetPharmacy, Αμπελοκήπων 22, Σταυρούπολη 564 30, προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για τη φροντίδα της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και των παιδιών. Εδώ θα βρείτε ειδικά προϊόντα για κάθε ανάγκη:

Για τη φροντίδα της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, διαθέτουμε κρέμες για την πρόληψη των ραγάδων και προϊόντα για την άνεση της μητέρας κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Για τις μητέρες, παρέχουμε επίσης λύσεις που ανακουφίζουν από τις ενοχλήσεις και υποστηρίζουν την υγιή ανατροφή του μωρού.

Στην κατηγορία βρεφικής φροντίδας, προσφέρουμε ποιοτικά γάλατα, πάνες και προϊόντα αλλαγής, καθώς και ειδικά αξεσουάρ για το μωρό. Η περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος του βρέφους είναι επίσης προτεραιότητά μας, με κρέμες και σαπούνια που καταπραΰνουν το ατοπικό δέρμα και αντιμετωπίζουν συγκάματα. Για τη στοματική υγιεινή και την ανακούφιση από κολικούς, θα βρείτε εξειδικευμένα προϊόντα, ενώ δεν λείπουν τα αφρόλουτρα και σαμπουάν που είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

Για παιδιά, έχουμε γάλατα, πάνες και αξεσουάρ που καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες, καθώς και προϊόντα που εξασφαλίζουν την υγιή περιποίηση του δέρματος τους.

Δείτε όλη τη γκάμα μας εδώ για προϊόντα μαμάς και παιδιού.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram για τις νέες μας προσφορές!

Προϊόντα για Μαμά και Παιδί Σταυρούπολη

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το φαρμακείο μας στην Σταυρούπολη λειτουργεί  ως οικογενειακή επιχείρηση απο το 1977. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας
είναι στην διάθεση σας ώστε να  σας προσφέρει υπηρεσίες υγείας & κοσμετολογίας. 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν αποστολές για αγορές άνω των 39€.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Απίστευτες τιμές σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο: 2310 655 286

Καλάθι Αγορών